H.K.H. Kronprins Frederik planter et træ på Frederiks Plads

Kære beboere på Frederiks Plads

Som I måske har hørt vil foreningen Plant et træ og Aarhus Kommune onsdag den 31/10-2018 fra kl 14:30 holde en arrangement med indvielse af egetræet på Frederiks Plads. Dette vil ske under overværelse af H.K.H. Kronprins Frederik.

Vi ser derfor gerne i bestyrelsen, at alle bakker op om dette arrangement, så Frederiks Plads præsenterer sig fra sin bedste side. Vi vil opfordre alle til at sikre, at ejendommens ydre ser godt ud og i henhold til det reglement vi har besluttet – derfor opfordrer vi til, at alle sikrer at eventuelle bannere eller opbevaring af store ting på altaner og terrasser ikke forekommer denne onsdag, da der må forventes deltagelse fra en stor del af dagspressen m.fl.

Vi håber, at der kommer mere information om arrangementet, men indtil videre kan vi henvise til hvad der står i Lokalavisen Aarhus, hvor der er en artikel om, hvad der kommer til at ske, denne kan findes her.

På bestyrelsens vegne

Tom Amby