Den store elevator og indgangsdør i nr. 8

Som de fleste har bemærket, har vi haft problemer med den store elevator gennem de seneste ca. 14 dage. Vi har nu efter at viceværten gentagne gange har genstartet elevatoren, og flere montør besøg fra Otis, fået lavet en midlertidig løsning, som vi håber løser problemerne indtil det bliver besluttet hvad der skal gøres for at få problemet endeligt løst. Vi kan også oplyse at bestyrelsen for at spare på elforbruget har bestilt en styring, som skal sikre, at der kun kommer en elevator, når nogen trykker på bestilling af begge elevatorer. Vi har haft den i ordre siden november, så forhåbentligt kan vi snart se frem til at den bliver leveret. Vi håber, at I har tålmodighed indtil styringen er blevet installeret og derfor begrænser den dyre vane med at bestille begge elevatorer, når der kun skal bruges en. Herudover kan det oplyses, at der er bestilt låsesmed til døren, så den fremover igen låser hver gang. I må indtil reparationen er udført derfor gerne lige tjekke, at den låser efter i har brugt døren.